Kosteloos advies over je anticonceptie? Laat je online adviseren door een apotheekmedewerker
  • Deze website pagina betreft een pilot voor de periode van april 2023 tot 31 december 2023, Mocht u als potentiële leverancier interesse hebben in de nadere invulling en/of om eventueel te participeren, neem dan contact op met ons.
  • Je wordt verwezen naar een externe website welke buiten de controle en verantwoordelijkheid ligt van Organon. Via deze link is het niet mogelijk om een recept te ontvangen, het is altijd noodzakelijk om eerst een huisarts te consulteren.

Anticonceptie vergeten

Je bent vergeten om je anticonceptie te gebruiken, wat nu?! Deze pagina zal jouw vraag beantwoorden. Gebeurt het vaker dat je je anticonceptie vergeet? Misschien is dan een methode waar je minder vaak aan hoeft te denken handig voor jou. Op de pagina anticonceptiemethoden lees je meer over diverse anticonceptiemethoden waaruit je kunt kiezen.

Selecteer in onderstaande drop-down het merk anticonceptie dat je bent vergeten te gebruiken. Je zult dan te zien krijgen wat je moet doen als je je anticonceptie bent vergeten.

Let op: Als je geen merk anticonceptiepil maar een merkloos product gebruikt, kun je jouw methode zoeken op stofnaam en overeenkomstige dosering. Hiervoor kun je de tweede drop-downbox gebruiken. Van de ‘niet-pillen’ is geen merkloos product op de Nederlandse markt dus deze staan niet in deze tweede drop-downbox vermeld.

Selecteer de merk- of stofnaam van je anticonceptiemethode