Kosteloos advies over je anticonceptie? Laat je online adviseren door een apotheekmedewerker
  • Deze website pagina betreft een pilot voor de periode van april 2023 tot 31 december 2023, Mocht u als potentiële leverancier interesse hebben in de nadere invulling en/of om eventueel te participeren, neem dan contact op met ons.
  • Je wordt verwezen naar een externe website welke buiten de controle en verantwoordelijkheid ligt van Organon. Via deze link is het niet mogelijk om een recept te ontvangen, het is altijd noodzakelijk om eerst een huisarts te consulteren.

Disclaimer

Organon is verantwoordelijk voor en tevens eigenaar van de teksten op deze website. Wij stellen de inhoud met de grootste zorgvuldigheid samen en werken daarvoor nauw samen. Periodiek worden teksten gecontroleerd aan de hand van de dan geldende productbijsluiters (productpagina’s en vergeten pil advies). De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en kan op geen enkele wijze de adviezen van arts of apotheker vervangen. De informatie op deze site dient niet te worden gebruikt om een diagnose te stellen met betrekking tot een gezondheidsprobleem. Ten allen tijde dient een arts of specialist te worden geraadpleegd. Organon is niet aansprakelijk voor eventuele schade door eventuele onjuistheden of onvolledigheden op deze site.