Kosteloos advies over je anticonceptie? Laat je online adviseren door een apotheekmedewerker
  • Deze website pagina betreft een pilot voor de periode van april 2023 tot 31 december 2023, Mocht u als potentiële leverancier interesse hebben in de nadere invulling en/of om eventueel te participeren, neem dan contact op met ons.
  • Je wordt verwezen naar een externe website welke buiten de controle en verantwoordelijkheid ligt van Organon. Via deze link is het niet mogelijk om een recept te ontvangen, het is altijd noodzakelijk om eerst een huisarts te consulteren.

Medisch professionals

Met uw BIG-nummer heeft u toegang tot het onderdeel van Anticonceptie.nl dat speciaal voor medisch professionals is ingericht. Hier kunt u handige hulpmiddelen bestellen voor in uw praktijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bundel brochures over anticonceptie na de bevalling voor in de wachtkamer of een anatomisch model voor in uw spreekkamer. Veelal worden items per post naar uw praktijk verstuurd.

Praktische training Implanon NXT voor medische professionals

Met uw BIG-nummer kunt u zich ook aanmelden voor de praktische training van Implanon NXT. U leert hoe de Implanon NXT wordt ingebracht en verwijderd. Deze training wordt op uw locatie verzorgd, en duurt ca. 60 minuten.